Så går det till- från din beställning till provsvar

Du kan beställa olika sorters avancerade funktionsmedicinska laboratorietester hos oss bla: blod, urin, saliv, hår och avföringstester. 

 

Vi har även tillgång till avsevärt fler tester än vad vi har möjlighet att visa här. Skulle du sakna något test så är du varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information.

Köper du testerna av Holistiska Närings Kliniken, samt är klient hos oss så går vi igenom ditt provsvar under vår nästa uppföljning och tolkningen av provsvaren kostar dig inget extra, utan ingår i konsultationskostnaden. 
 
Det går också bra att beställa enbart tester utan tolkning, även att du inte är klient hos oss. 

Konsultera dock alltid läkare vid risk för sjukdom och eventuellt fastställande av diagnos.

Om du vill ha hjälp med att välja laboratorietest, få en genomgång utav dina provsvar eller önskar en individanpassad behandlingsplan så är du varmt välkommen att boka en tid. 

Skicka ett mail till Hnkliniken@outlook.com med  vilket test ni är intresserad av att beställa. 

Så fort du har gjort din beställning får du ett mail av mig med betalningsinstruktioner för administrationsavgiften på 300 SEK. Så fort betalningen mottagits av Holistiska Närings Kliniken så registreras beställningen hos laboratoriet, som i sin tur skickar ut en faktura till dig på ditt labb test samt frakt. 

Sedan skickas ditt testkit hem till dig med instruktioner så fort laboratoriet mottagit betalningen. 

Du tar provet och skickar sedan in det för analys i ett adresserat kuvert som medföljer i ditt testkit. 

Så fort laboratoriet fått ditt test resultat kommer du att få ett e-postmeddelande med en inloggningslänk där du sedan kan logga in för att se dina provsvar. Glöm inte att spara inloggningsuppgifterna som du får tillsammans med din beställningsbekräftelse utav labbserviceförtaget. 

OBSERVERA: Testresultat och instruktioner är på engelska. 

När du beställer ett test så tar du del av våra allmänna villkor

Går du i konsultation hos Holistiska Närings Kliniken under tiden du beställer labbtestet så tillkommer ingen administrationsavgift. Är du klient hos oss går vi igenom provresultatet tillsammans under nästa återbesök.

Är du inte klient i konsultation hos oss så går det utmärkt att boka in en genomgång av provsvaren i efterhand om man skulle vilja ha hjälp med det. 

Boka_tid_Gron.jpeg

Kontakt

Mest Läst

Övrigt

  • Black Instagram Ikon
  • Black Facebook Ikon

© 2020 Holistiska Närings Kliniken Sverige AB