Grundare Holistiska Närings Kliniken

Linda Haggh är grundare till Holistiska Närings Kliniken. Hon är utbildad Kost och Hälso Coach inom funktionsmedicin och är även utbildad inom Håranalyser, basmedicin, Holitisk näringslära m.m.

Hennes passion för att hjälpa människor och att sprida hälsosamma livsstils råd är enorm och hon brinner verkligen för det hon gör. Hon arbetar genom att se helheten och vad som faktiskt orsakar problemen och med tankesättet att varje enskild individ är unik och bör tas hand om därefter. 

 

Kroppen är unik och vi är alla biokemiskt olika. Allt hänger ihop och startar med matsmältningssystemet. Har vi problem där kan det i sin tur orsaka hudproblem, depression, allergier, hormon problem m.m.  

Linda tror på stöttning och hjälp genom kost, levnadssätt och

näringsmedicin då hon själv lever efter det och sett hur mycket det har hjälp hennes klienter. 

De handlar inte bara om att äta nyttigt utan att hitta exakt vad som passar din unika kropp, sedan ska kroppen kunna ta upp innehållet och effektivt ta del av den näringen man tillför den. 

Utbildningar och Certifikat  

Kost- & Hälsocoach inom Funktionsmedicin 

Health & Medical Group Of Scandinavia 

Humanbiologi, Nutrition & Metabol Ohälsa, Nutrition & Inflammatorisk Ohälsa, Stress & Ohälsa, Hälsocoaching

Hårmineralanalyser

Alpha Plus/ Nutritech/ Trace Elements

DUTCH-testning (hormonella tester i torkat urin)

Health & Medical Group/ Nordic Labs

Meditation Coach

India, For your health, wellness centre 

Min filosofi 

Jag arbetar med ett Funktionsmedicinskt tänkande.

Jag tillämpar kunskapen om hur kost och livsstil, vitaminer, mineraler, antioxidanter, aminosyror, fettsyror, enzymer med mera påverkar kroppens egna anatomi och biokemiska funktioner. 

Detta genom att b.l.a stödja kroppens egna och naturliga läkningsprocess via individuella och anpassade kost och livsstilsråd, men även med extra näring så som örter och kosttillskott. 

Jag ser på kroppen som en helhet med flera kroppsfunktioner och organsystem som alla är kopplade till varandra och påverkas av faktorer så som kost, livsstil, tankemönster, stress, miljö, näringsupptag, fysisk aktivitet och även genetik. 

För att våra kroppar ska kunna må bra behöver de rätt sorts bränsle och att man avlastar dem ifall det är något som tynger ner dem. Våra kroppar består av massor med olika celler som alla behöver rätt näring för att kunna bygga upp vävnader och för att producera energi. 

Många som kommer till mig har Hälso problem, men inte alla. Känner du att du mår bra men kanske känner dig lite extra trött och vill ha hjälp med anpassade kost och livsstilsråd för att få energin tillbaka. Eller så kanske du vill lära dig hur du kan optimera din hälsa på bästa sätt med rätt kost och livsstilsförändringar samt individuellt anpassade näringstillskott för att uppnå dina mål. Då hjälper jag gärna till med det. 

Kontakt

Mest Läst

  • Black Instagram Ikon
  • Black Facebook Ikon

© 2020 Holistiska Närings Kliniken Sverige AB

Övrigt