Hälsoanalys- Funktionsmedicin

När du gör en hälsoanalys hos oss arbetar vi alltid med en funktionsmedicinsk approach. Detta innebär att vi alltid går till botten med de eventuella orsakerna som kan skapa ohälsa. Vi kommer alltid att uppmuntra till ett hälsosamt levnadssätt som passar just din livssituation. Vi skräddarsyr kost program som stöder en optimal hälsa och vi anser att varje individ är unik och ska tas hand om därefter. Ibland rekommenderar vi även kosttillskott om vi tycker att det är nödvändigt. Några av dessa kan vara mineraler, vitaminer, aminosyror, fettsyror, enzymer men även andra unika ämnen för att stötta kroppen och den biokemiska balansen om detta eventuellt behövs.

Vi ställer aldrig några diagnoser och vi ger heller inte råd kring läkemedel. Det finns inte några garantier för ett specifikt resultat. Du väljer själv de mål som du vill uppnå med din hälsa. Sedan går vi tillsammans igenom en plan för att förhoppningsvis uppnå dessa målen.

Holistiska Närings Kliniken är medlemmar i Kroppsterapeuternas yrkesförbund och vi har även ansvarsförsäkring genom dem. Vi för alltid journal och ser alltid till att den förvaras på ett betryggande sätt för alla våra klienter.

Vi har även tystnadsplikt.

Inför ditt första besök hos oss:

- Du kommer få en hälsodeklaration av oss vid bokningen. Denna ska fyllas i och skickas till oss minst 2 dagar innan       bokad tid. Detta är för att vi noggrant ska kunna gå igenom den inför din konsultation hos oss.

- Skicka gärna in analyssvar från tidigare provtagningar OM de är mindre än 1 år gamla.

- Var gärna ute i god tid, gärna 10 min innan bokad tid. Se till att du är ostörd och har en bra uppkoppling eller sändning.

Under en konsultation hos Holistiska Närings Kliniken går vi igenom din ifyllda hälsodeklaration.

Efter en konsultation får du en unikt skräddarsydd, individuell plan specifikt anpassat för just dig.

Den kan bland annat innehålla förslag på förändringar i nuvarande livsstil och kost vanor. Det kan hända att vi rekommenderar kompletterande analyser och även skräddarsydda rekommendationer för kosttillskott.

Ett första besök är alltid 90 min långt.​

Återbesök

Vi går tillsammans igenom när ni vill boka in ett återbesök, men oftast är det lämpligt c.a 4-8 veckor efter första besöket. Ett återbesök är en uppföljning för att se hur du mår och för att göra eventuella justeringar mot dina uppsatta mål.

Under återbesöket kommer vi tillsammans att justera och komplettera din plan beroende på din feedback och dina resultat. Ett återbesök är alltid 60 min långt och det kan enkelt bokas via vårt bokningssystem.

- Du kommer få möjlighet att föra en journal över hur det går och hur du mår mellan besöken hos oss.

Mellan Konsultationer:

Det finns alltid möjlighet för alla våra klienter att boka in ett coaching möte via telefon/ Skype på 15 min respektive 30 min beroende på hur lång tid man behöver. Detta är till för att få svar på eventuella funderingar eller frågor man kan tänkas ha mellan konsultationerna.

Detta görs enkelt via vårt boknings system HÄR.

Läs mer om våra BOKNINGS VILLKOR

Eller om du vill läsa vår aktuella PRISLISTA